Contacte a Torelló

Aquí podràs trobar totes les maneres de posar-te en contacte amb La Fiaca, per a nosaltres és molt important estar en contacte directe amb el client i poder estar a la seva disposició en tot allò que necessiti. Recorda, Som a Torelló, i estem esperant-te!

 

Pots contactar amb nosaltres per qualsevol tipus de dubte o consulta que tinguis sobre els nostres productes, ingredients, elaboració, establiment, reserves o comandes. El nostre equip està completament a la teva disposició per donar-te un tracte directe i personalitzat en tot allò que et preocupi. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus d'informació trucant-nos a 935 848 744 o escrivint-nos un correu a lafiacatorello@gmail.com. També disposem de formulari de contacte, amb el qual podràs resoldre tots els dubtes que necessitis, et contestarem el més aviat possible.

Contacta amb nosaltres

Som a Carrer el Vallespir, 1, 08570, Torelló, Barcelona. El nostre horari és de dijous a diumenge de 07:30 a 12:00 i de 19:00 a 23:00 h. La nostra massa original us està esperant!

Carrer el Vallespir, 1
08570 Torelló, Barcelona

935848744

lafiacatorello@gmail.com

Formulari